Blog

 • Klasse noord 2K, zondag

  Na afgelopen jaar een enorm goede prestatie te hebben geleverd, mag F1 zich komend seizoen opmaken voor de 2e klasse. Onder leiding van trainer Jorrit Smink wisten de mannen van F1 het kampioenschap pas op de laatste speeldag te beslissen. In een duel met VV Actief mocht de winnaar van deze wedstrijd zich als kampioen van de threede klasse kronen. Door een goal van Brian Mangnus kwam Forward op voorsprong, deze goal bleek uiteindelijk ook de enige van de wedstrijd te zijn. Door deze prestatie is Forward momenteel de hoogst spelende studentenvoetbalvereniging van Nederland! The Knickerbockers, die op hetzelfde complex spelen, wisten zich niet te handhaven in de 2e klasse zaterdag, waardoor zij komend jaar in de threede klasse spelen. Wij willen via deze weg TKB veel succes in de threede klasse wensen!

  Lees meer
 • GSAVV FORWARD KAMPIOEN!!!

  Voor de samenvatting van de wedstrijd, bekijk: https://www.rtvdrenthe.nl/sport/14716079/actief-moet-titel-aan-luidruchtige-studenten-laten

  Lees meer
 • Gehavend Forward 1 hoopt dat alles meezit, interview met de trainer

  Donderdagavond werd er opnieuw getraind door het vlaggenschip van GSAVV Forward. En wederom was het moeizaam. Door de vele blessures werd een aantal spelers uit Forward laag gevraagd zich bij de selectie te voegen, zodat er in ieder geval 8 tegen 8 kon worden gespeeld, al was er maar één keeper. Zelfs de voorzitter, Daniël Mijnders, was opgetrommeld. Hij viel niet in negatieve zin op en zegt op een basisplaats te hopen.

  door: Gijs Overbeek op 04 juni

  Lees meer
 • Forward “Best of the Rest”-toernooi

  Na 9 zinderende voetbalweken is het interne Forwardtoernooi dan – op de finale na – ten einde gekomen. Op F1 en F2 na (worden te goed geacht) heeft elk team meegedaan om zo een mooi toernooi neer te zetten in tijden waarin we niet tegen andere verenigingen mogen voetballen. Na de spannende poulefases en finaleweekenden is er uiteindelijk een einduitslag gekomen die er als volgt uitziet:

  Lees meer
 • Inschrijvingen 2021-2022 geopend

  De inschrijvingen voor het seizoen 2021-2022 zijn weer geopend! Vraag al je huisgenoten, clubgenoten, vrienden, broers en buren of ze volgend jaar willen komen voetballen bij de oudste studentenvoetbalvereniging van Nederland uit 1903. Via deze link kan je je aanmelden! Ook is het mogelijk om je als geheel team in te schrijven. Stuur dan een mailtje naar secretaris@gsavvforward.nl

  Lees meer
 • Duurzame game voor duurzame energie

  Een digitaal spel waarmee je kunt ontdekken hoe duurzame energie in de omgeving kan worden opgewekt. Het klinkt misschien nog een beetje als een toekomstbeeld, maar dankzij de provincie Groningen is dit er misschien wel sneller dan gedacht.

  Lees meer
 • Autoverzekering in Groningen

  Het maakt niet alleen uit bij welke verzekeraar je een autoverzekering afsluit, het maakt ook uit waar je een autoverzekering afsluit. Groningers mogen zichzelf wat dat betreft het meest gelukkig prijzen. In de stad Groningen betalen de inwoners namelijk gemiddeld het minst voor hun autoverzekering. Elk jaar wordt er onderzoek gedaan naar de gemiddelde premies van autoverzekeringen, dit onderzoek wordt uitgevoerd in alle hoofdsteden van de provincies en in Amsterdam. Het Noorden komt altijd goed uit de verf. Hier zijn de autoverzekeringen namelijk relatief het goedkoopst, meldt Autoverzekering.nl. Dit is een vergelijkingssite waar je autoverzekeringen kan vergelijken.

  Het verschil tussen Noord- en Zuid-Nederland
  Wanneer je nog onder de dertig jaar oud bent betaal je in Assen gemiddeld het minst. Wil je een Allrisk verzekering? Dan zit je goed in het Friese Leeuwarden.
  Woon je in Maastricht? Dan kun je beter naar het Noorden verhuizen, tenminste als je een goedkopere autoverzekering wilt. In deze provinciehoofstad ben je namelijk gemiddeld het duurste uit. Waarschijnlijk heeft dit te maken met de locatie, Maastricht bevindt zich natuurlijk dicht bij de Duitse grens. Makkelijk dus wanneer je een auto wilt stelen, omdat je zo de grens over bent.

  Lees meer
 • Groningen goedkoopste stad voor autoverzekering

  Er zijn flinke verschillen in maandelijkse premies van autoverzekeringen. In Groningen ben je het goedkoopst af en in Maastricht betaal je het meest.
  Je premie wordt bepaald door onder andere je leeftijd, postcode, schadevrije jaren, aantal gereden kilometers per jaar en gewenst type verzekering (WA, WA+ of all risk). Verzekeraars hanteren echter niet allemaal dezelfde voorwaarden, dus het is zinvol om de verschillende autoverzekeraars met elkaar te vergelijken. Op Overstappen.nl is het binnen paar minuten kristalhelder of overstappen op een goedkope autoverzekering zin heeft, en heel vaak betaal je te veel.

  Onderzoek
  De premies in alle provinciehoofdsteden van Nederland (plus Amsterdam) zijn onderzocht. Er is voor drie fictieve bestuurders gekeken in welke stad de autoverzekeringen het goedkoopste zijn. De drie fictieve bestuurders verschillenden in leeftijd (25, 40 en 70 jaar), schadevrije jaren (5,15,30 jaar) en autotype (Volkswagen Golf, Volvo V70, Toyota Yaris). De resultaten zijn behoorlijk groot gebleken.

  Grote verschillen
  Er kwamen flinke verschillen naar voren. In Maastricht ben je het slechtste af. Een WA, WA+ of allriskverzekering maakte niet uit, het scheelt wel 6 euro per maand (72 euro per jaar) met grote steden in het noorden van het land. Het duidelijke hogere percentage diefstallen in Limburg verklaart de hoge premies in Maastricht. Enkele jaren geleden stond Maastricht nog zesde in de ranking, maar door forse premiestijgingen is ze de duurste stad van Nederland geworden.

  Goedkoop in Groningen
  In het noorden van het land ben je duidelijk goedkoper af dan in Limburg en de randstad. Groningen is de goedkoopste maar ook Assen is niet duur voor de jongere chauffeurs.
  Het onderzoek over de premies van autoverzekeringen bewijst wel dat er tussen de verschillende autoverzekeraars grote verschillen kunnen zitten. Daar kan jij van profiteren. Met een klein beetje inspanning bespaar je flink. Op Overstappen.nl je autoverzekering afsluiten helpt daarbij. Ook voor het verschil in de dekkingen en vragen kan je hier altijd terecht.

  Lees meer
 • 23e lustrum

  Ha mannen, het lustrum komt steeds dichterbij en in april is het dan eindelijk zover. Dan wordt de 115e verjaardag van de oudste studentenvoetbal vereniging van Nederland gevierd en daar moet je bij zijn natuurlijk. Daarom zullen nu de losse kaartjes in de verkoop gaan. Het lustrum zal zijn van 18 t/m 21 april en zal bestaan uit de volgende dagen inclusief kaartjes:

  - 18 april Stadjersdag: Zal er een 7 tegen 7 toernooi plaatsvinden waar je met je team aan mee kan doen. De kosten hiervoor zijn 25 euro per team. Daarna zal de dag afgesloten worden met het grote openingsfeest van het lustrum dit zit inbegrepen bij de 25 euro. https://gsavvforward.nl/23e-lustrum/inschrijven-stadjersdag

  Daarnaast zijn losse kaartjes voor het openingsfeest ook verkrijgbaar en deze zullen 10 euro kosten inclusief een pitcher.

  - 20 april Ledendag: Op ledendag zal er vertrokken worden naar een externe activiteit. Waar er paintball en beachvoetbal gespeeld kan worden. Daarna zal de dag afgesloten worden met een bbq en spectaculaire beach party. De kosten voor deze dag zijn maar 45 euro en daarvoor kan er onbeperkt gedronken worden op de externe locatie. 

  - 21 april reünistendag: Op reünistendag zal er eerst op Forward een pot plaatsvinden tussen F1 en het RTL sterrenteam. Daarna zal er vertrokken worden naar een externe locatie waar het lustrum afgesloten zal worden met een schitterend gala. De kosten voor deze dag zullen 125 euro zijn. Daarvoor kan je onbeperkt zuipen op forward tijdens de pot en krijg je 2 kaartjes voor jou en je date voor het gala met diner en onbeperkt drinken.

  Daarnaast kan er op 21 april zelf nog losse kaartjes gekocht worden voor de pot tegen het RTL sterrenteam. 

  Koop zo snel mogelijk je kaartjes want dit wil je niet missen!

  Lees meer
 • Threeëntwintigste Lustrum

  Zoals jullie weten, of nu alsnog weten, wordt het Lustrum gefinancierd uit verschillende hoeken. Maar toch zullen er door de Forwardianen kaarten gekocht moeten worden voor de verschillende dagen. Wij hebben daarom een Spaar-Maar-Plan bedacht. Dit betekent dat er niet in één keer moet worden betaald maar dat er verspreid over verschillende maanden kan worden betaald. Het zit zo: voor €200,- koop je een passepartout voor het Lustrum. Waarvan mag je genieten als je een passe partout hebt: - Toegang tot alle vier de dagen die het lustrum telt. - 3 x 2 pitchers (maakt niet uit hoe je ze over de dagen verdeeld). - Bij het gala: toegang, diner en onbeperkt drinken voor jou en je date. Het is al mogelijk om je in te schrijven voor dit Spaar Maar Plan, dit kan je hier doen.

  Lees meer
 • Winnaar gehaktballentest

  Vanochtend in de brievenbus gevallen en er valt niet omheen te draaien: we hebben de beste gehaktballen!

  door: Oude Schoen op 30 juni

  Lees meer
 • Join Forward

  --- INTERNATIONAL STUDENTS
  Are you going to study in Groningen after the summerbreak and do you like to play football? GSAVV Forward is the oldest student football club in the Netherlands and is the only club left to play in cotton shirts. Besides training and playing games every sunday in regional leagues, our teams and likewise our players like to stay afterwards and to drink a beer. Sign up by sending an e-mail to secretaris@gsavvforward.nl or stop by during a training session or on a sunday. Three cheers    

  door: Oude Schoen op 25 juni

  Lees meer
 • Word Lid!

  GSAVV Forward is met 114 jarige leeftijd de oudste studentenvoetbalvereniging van Nederland en sinds het seizoen '16/'17 ook de hoogst spelende studentenvoetbalvereniging van Nederland, met het eerste elftal uitkomend in de Tweede Klasse op zondag. Verder zijn we nog de enige voetbalclub in Nederland die in katoenen shirts speelt. Onze leden houden van een feestje en daarom is het ook altijd gezellig op de zondag en na trainingsavonden. Met evenementen als het jaarlijkse Dies en de borrels in het Zwarte Schaap, zijn er genoeg mogelijkheden om met jouw team een mooie studententijd te hebben. Heb jij interesse? Schrijf je in op de website of kom een keer sfeer proeven op een zondag!

  Lees meer
 • Jan Willem vs. Nick

  Na de helaas droevige three-1 nederlaag bij Amicitia VMC 1 was er toch een lichtpuntje aan de kant van de GSAVV. Nick Breukelman maakte het enige doelpunt aan de kan van Forward en hiermee komt hij op gelijke hoogte met JW Donkerbroek als topscorer allertijden van GSAVV Forward. Van harte Gefeliciteerd hiermee en laten we hopen op een spannende strijd tussen deze twee Forwardianen!

  Three Cheers

  door: Oude Schoen op 27 maart

  Lees meer
 • Forward speedsoccertoernooi

  Forwardianen!

  Aanstaande donderdag zal er geen training plaatsvinden voor F-laag. In plaats van de training zal er in het Indoor Soccer Centre Groningen een Forward Speedsoccertoernooi plaatsvinden. Heb je je nog niet ingeschreven hiervoor? Dan kan dit door een mailtje te sturen naar forwardevcie@gmail.com
  3cheers
  https://www.facebook.com/events/1830099930598560/

  door: Evcie op 21 maart

  Lees meer
 • Topscorer aller tijden: Jan-Willem Donkerbroek

  Afgelopen zondag met de datum 19-03-2017 speelde het vlaggenschip de lastige thuiswedstrijd tegen Raptim Coevorden. Ondanks het regenachtige weer werd het een zondag om nooit meer te vergeten. 90 minuten en 9 goals verder heeft Forward 1 weer bewezen terecht in de tweede klasse uit te komen, eindstand 9-2. Mede door three goals van Jan-Willem Donkerbroek. Met deze hattrick kroonde hij zich deze dag tot topscorer aller tijden van GSAVV Forward, een mijlpaal om ontzettend trots op te zijn met 63 goals nu in totaal. Namens de spelers, Henk Postema, Bennie de Jong en het bestuur van harte gefeliciteerd!

  Threeeeeeee 

  door: Oude Schoen op 20 maart

  Lees meer
 • Sign up!

  Are you going to study in Groningen after the Christmas break and do you like to play football? GSAVV Forward is the oldest student football club in the Netherlands and is the only club left to play in cotton shirts. Besides training and playing games every sunday in regional leagues, our teams and likewise our players like to stay afterwards and to drink a beer. Sign up by sending an e-mail to secretaris@gsavvforward.nl or stop by during a training session or on a sunday. Three cheers                        

  door: Oude Schoen op 25 december

  Lees meer
 • Forward verbaast vriend en vijand

  Na de slechte competitiestart tegen Beilen (5-0 verlies). Heeft ons vlaggenschip zich meer dan herpakt. Twee weken geleden werd onverwachts thuis van Noordster gewonnen, waardoor de eerste Three punten binnen waren. Hiermee werd de competitiestart van twee jaar geleden, waar Forward de eerste 9 wedstrijden verloor, direct verbeterd. Afgelopen week namen we het op tegen Rolderboys. Een mooie club met misschien wel een van de mooiste complexen van de competitie. Ook hier kwam Forward 1 goed uit de startblokken en uiteindelijk werd met Three-1 gewonnen. Forward bezit nu de vijfde plaats na Three competitieduels. As. zondag om 14:30 neemt het vlaggenschip het op tegen GVAV Rapiditas 1. We hopen jullie ook dan weer te zien!

  Three cheers!

  door: Oude Schoen op 19 september

  Lees meer
 • Eerste competitiewedstrijd

  Forwardianen

  Afgelopen zondag is de eerste wedstrijd van het seizoen gespeeld. Helaas is 5-0 van Beilen verloren. Desalniettemin kijken we vooruit en daarom willen we jullie allen uitnodigen om te komen kijken bij de wedstrijd van aankomende zondag tegen Noordster 1 om 14:30 op West End. Tot dan!

  3 Cheers
   

  door: Oude Schoen op 05 september

  Lees meer
 • Forward 1 begin nieuwe seizoen/ start new season

  Forwardianen!

  Zondag 7 augustus zal het voetbal seizoen weer beginnen! Ben je geinteresseerd in voetballen in de tweede klasse? Dan kan je vanaf dat moment meetrainen met het eerste team! Stuur een mailtje naar voorzitter@gsavvforward.nl  of neem contact op met de team leider Henk Postema 06-20426318. De trainingen van F-laag beginnen na de KEI-week. Verdere informatie volgt hier nog over

  Ben je nog geen lid en niet geïnterresseerd in het eerste team, maar wil je wel voetballen bij de oudste studentenvoetbalverening van Nederland, schrijf je dan in op de site of stuur een mailtje naar secretaris@gsavvforward.nl!

  EN:
  Are you interested to play for the first team? Sent an e-mail to voorzitter@gsavvforward.nl or contact team leader Henk Postema 06-20426318. 
  Are you not a member yet? Become a member on the site or sent an e-mail to secretaris@gsavvforward.nl

  Three Cheers!

  door: Oude Schoen op 08 juli

  Lees meer
 • Voorgesteld Bestuur 2016 - 2017

  Forwardianen!

  Afgelopen zondag na promotie van Forward 1 naar de tweede klasse is het bestuur 2016-2017 voorgesteld. 
  Voorzitter - Martijn Bosch
  Vicevoorzitter / Secretaris - Sven Hissink
  Fiscus - Remco Keizer
  Oude Schoen / Aquisitie - Quinten van Schajik
  Oude Schoen / Aquisitie - Koen Walsteijn
  Wedstrijdsecretaris / Willempie - Marnix Feikens

  3 Cheers!

  door: Oude Schoen op 12 juni

  Lees meer
 • Dies 2016

  Afgelopen zaterdag 6 februari is het thema voor de Dies bekend gemaakt, onder leiding van Levi Jano zullen Remco Keizer, Olaf Fetter, Bas Overeijnder, Martijn Bosch en Max Kaagman de 113e Dies tot een groot succes maken. Het thema van de Dies is "Threeadtlon" dit zal plaatsvinden op 16 april 2016. Zorg dat je hierbij bent en we maken er een geweldige Dies van!

  Three Cheers!

  door: Oude Schoen op 08 februari

  Lees meer
 • Vlaggenschip pakt eerste periode!

  Forward pakt de eerste periodetitel na een spannende wedstrijd tegen Siddeburen! Na afloop van de wedstrijd werd duidelijk dat Lewenborg geen punten wist te pakken tegen Veendam waardoor het vlaggenschip van Forward er met de periodetitel vandoor gaat!

  Three Cheers!

  door: Oude Schoen op 02 november

  Lees meer
 • Waarde Forwardianen

  Waarde Forwardianen, 

  Het waren twee bijzondere weken. Voor het eerst sinds 1984 wist het Nederlands elftal zich niet te kwalificeren voor het Europees Kampioenschap voetbal. Na een dramatische kwalificatie reeks waarin de oranje leeuwen werden uitgeschakeld, werd het zooitje ongeregeld in de armen van huidig bondscoach Danny Blind gegooid. Ondanks dat wij afhankelijk waren van het Turkse elftal wist hij ze niet aan het voetballen te krijgen. Kortom een bijzonder slechte prestatie van het vlaggenschip van ons kikkerlandje… Echter geeft dit ook hoop! Onder leiding van Rinus Michels wist Nederland zich niet te kwalificeren voor het EK van ‘84. In de beslissingswedstrijd, die ging om doelsaldo, vernederde Spanje op miraculeuze wijze het elftal van Malta met 12-1 waardoor La Selección precies genoeg wist te scoren om het doelsaldo positiever dan dat van Nederland te krijgen. Voor de beste voetbalcoach aller tijden verschrikkelijk natuurlijk. Graag zou ik Danny Blind als opvolger van Michels zien. 4 jaar later wist Rinus Michels de mannen van Oranje op geweldige wijze Europees kampioen te maken. Een ongeëvenaarde prestatie die voor ons, Forwardianen, bij herhaling een meer dan goede reden zou zijn om een three daags feest te organiseren op de Holy Grounds. Voor alsnog is dat een ver van ons bed show, zelfs de lang studeerder zal er tegenwoordig goed zijn best voor moeten doen om in ieder geval nog 7 jaar in de stad te zitten. Met de verhoogde studie druk is het verloop van leden groeiende en zijn er een aantal teams nog steeds zoekende naar de ideale pinch-hitter of vaste kracht voor zijn team. Ken je iemand die misschien wel wil voetballen, trek hem mee naar de training of wedstrijd en laat hem de sfeer van West End proeven! Forward doet het goed, de opstart problemen ebben weg en steeds meer teams beginnen goed tot uitmuntend te voetballen. Zelfs meerdere penalties tegen in de laatste vijf minuten krijgt onder andere F5 niet klein. Zij wisten net als F14 de punten mee naar huis te nemen ondanks een ontzettend beladen pot. Voorbeeld voor velen is het vlaggenschip, ondanks een moeizame start spelen ze nu de sterren van de hemel en gaan zij aan kop! Let op! Vergeet niet op tijd te aclotiveren! Voorkom een boete en aclotiveer zo snel mogelijk! Na de ALV van vrijdag 9 oktober zijn wij, als bestuur ‘15/’16, dan eindelijk ingehamerd. Iets waar we met zijn allen ontzettend naar uitkeken. De ALV was traditie getrouw een keurige zit die eindigde met ‘het badje’ voor een enkeling. Met het motto ‘een voor allen, allen voor een’ in ons achterhoofd verheugden wij ons op de bindingsdag van het bestuur. Met een 7-gangen diner en de huiswijnen van de Librije werd er door het bestuur gefilosofeerd over het leven en de ideale samenstelling van studeren en voetballen. Al met al een ontzettend geslaagde avond met nog een mooie dag in het voorruitzicht. De allereerste mannendag van de GSRC en de GSAVV was een daverend succes, de zuivere tonen van de doedelzak en het gejoel van de supporters was een voorbode op een avond die nog veel prachtige gebeurtenissen heeft voort gebracht. De rugby zette de sfeer er direct goed in door meerdere al dan niet ongezellige spellen op te zetten. Het varken aan het spit was verschrikkelijk snel op waarna de kop een eervol plekje op het Zernike complex wist te krijgen en zanger Richard wist de sfeer tot ongekende hoogte te brengen. Als afsluiting van een prachtige dag was er een aantal vrouwtjes van lichte zeden ingevlogen vanuit Rotterdam die menig Forwardiaan en Rugbyer op zijn plaats wisten te zetten. Al met al een geweldige dag die zeker voor herhaling vatbaar is! Na deze periode waarin het goud gele genotsdrankje rijkelijk vloeide zijn we in de eerste tentamen periode van studiejaar 2015/2016 beland. De komende weken zullen velen van ons druk zijn met studeren, de trainingen zullen desondanks gewoon doorgaan! Maak je hoofd lekker leeg en trap tegen die lederen knikker. Fris in de banken neem je eenmaal meer op en uitwaaien na een duffe dag UB is nooit verkeerd. 

  Three Cheers! 
  Nijs Wienese Voorzitter GSAVV Forward ‘15/’16

  door: Nijs Wienese op 02 november

  Lees meer
 • In memoriam: Johannes Theo Hoving

  Hans werd geboren in Nieuw-Amsterdam op independance day, 4 juli 1936. Een zand-Drent op veengrond, dat houd je niet lang vol. In 1946 verhuisde het gezin Hoving naar Ruinen.

  door: Oude Schoen op 07 oktober

  Lees meer
 • Trainingstijden seizoen 2015/2016

  De vakantie zit er weer op! Het is tijd om dat "vakantie" buikje er af te trainen, kom dus vanaf nu elke week Three keer per week trainen op de volgende tijden.                                                                                                                                                             Trainingstijden:
  Woensdag:          17:00     o.l.v. Rini Jurna
  Donderdag:         17:30     o.l.v. Bennie de Jong
  Vrijdag:                18:00     o.l.v. Rini Jurna                                                                                                                                                     We zien jullie op de training!

  door: Oude Schoen op 10 september

  Lees meer
 • Voorgesteld voorzitter: Nijs Wienese!

  Een aantal dagen geleden is de nieuwe voorzitter van GSAVV Forward ook alweer gevraagd. De persoon die de oudste studentenvoetbalvereniging van Nederland aankomend jaar gaat leiden is niemand minder dan Nijs Wienese. Nijs, van harte gefeliciteerd en uiteraard ontzettend veel succes gewenst het komende jaar! Heb jij interesse om samen met Nijs de GSAVV in het seizoen 15/16 te gaan leiden? Stuur dan je interesse naar voorzitter@gsavvforward.nl.

  door: Sander Ossenkoppele op 30 april

  Lees meer
 • Waarde Forwardianen week 17

  Afgelopen weken is er weer druk bedrijvigheid op de velden van de ACLO geweest. Op erg mooie zonnige zondagen wisten verscheiden teams zichzelf toch dichter bij het kampioenschap te voetballen. De teams F2, F5 en F6 staan op hele mooie posities en hopelijk kunnen zij aan het eind van het seizoen hun kampioenschap vieren. Een aantal andere teams staat dit helaas niet en moeten nog aan de bak om in de huidige klasse te blijven, zo ook het vlaggenschip.

  door: Sander Ossenkoppele op 30 april

  Lees meer
 • Beste Forwardianen week 15

  Zondagmorgen 10.00 uur, brak wakker worden na een avondje drinken om vervolgens je Forward tenue uit de kast te trekken, een paar bijpassende sokken tevoorschijn te toveren en hup de fiets op om 90 minuten lang tegen een leren knikker aan te trappen. De ochtenddauw op het gras en de netten, de geur van vers gemaaid gras en de Willempie die bij aanvang van de wedstrijd nog vlug even de cornervlaggen plaatst. Het eerste fluitsignaal en de toch nog wel erg stijve en koude hamstrings tijdens het eerste duel. Voor velen een welbekend fenomeen wat zich iedere zondag afspeelt.

  door: Nijs Wienese op 13 april

  Lees meer
 • Beste Forwardianen week 13

  Nu de lente in volle gang is komt ook de verjaardag van de aller oudste studentenvoetbal vereniging in zicht. Met de eerste twee zonovergoten weekenden van het jaar 2015 en het vlaggenschip dat steeds meer punten richting de Holy Grounds weet te brengen, belooft dit veel goeds voor het einde van dit competitiejaar. Zoals in de vorige Oude Schoen stond aangekondigd zullen wij als Diescommissie de komende 4 weken de Oude Schoen compleet verzorgen. Na de wekenlange voorbereiding op de aanstaande 112e dies én de succesvolle Super Sunday van afgelopen weekend konden wij niet wachten om met onze eigen Oude Schoen te beginnen!

  door: Nijs Wienese op 13 april

  Lees meer

Sponsoren

Sporthuis WinsumPitchers Bardorstshirt a la minugtebavaria