Blog

Klasse noord 2K, zondag

16 juli 2022
Algemeen

Na afgelopen jaar een enorm goede prestatie te hebben geleverd, mag F1 zich komend seizoen opmaken voor de 2e klasse. Onder leiding van trainer Jorrit Smink wisten de mannen van F1 het kampioenschap pas op de laatste speeldag te beslissen. In een duel met VV Actief mocht de winnaar van deze wedstrijd zich als kampioen van de threede klasse kronen. Door een goal van Brian Mangnus kwam Forward op voorsprong, deze goal bleek uiteindelijk ook de enige van de wedstrijd te zijn. Door deze prestatie is Forward momenteel de hoogst spelende studentenvoetbalvereniging van Nederland! The Knickerbockers, die op hetzelfde complex spelen, wisten zich niet te handhaven in de 2e klasse zaterdag, waardoor zij komend jaar in de threede klasse spelen. Wij willen via deze weg TKB veel succes in de threede klasse wensen!

 

De competitie-indeling voor het komende jaar:

0227.gif Annen

0397.gifASVB

gsavvforward.gif Forward GSAVV

helpman.gif Helpman

0097.gif HOC

musselkanaal.gif Musselkanaal

noordster.gif Noordster

peize.gif Peize

0119.gif Sellingen

stadskanaal.gif Stadskanaal

0331.gif Stadspark SC

0356.gif Valthermond VV

0193.gif WKE '16

Sponsoren

Sporthuis WinsumWECRUITMENT