Nieuwsbrief seizoenstart 22/23

Nieuwsbrief seizoenstart 22/23

Maikel Breukelman
23 september 2022

Onderwerpen in deze nieuwsbrief:
1. Lustrum
2. F1
3. Forward Padel tournooi (Amsterdam)
4. Herfstborrel tijdens WK!
5. K.L.OT.E. tournooi (en nieuwjaarsborrel)
6. Overzicht evenementen 

Beste Forward reünisten,

De zomerse hitte ligt weer achter ons, en het was me het zomertje wel. Omgekeerde vlaggen langs de snelweg, uren in de rij op Schiphol en de ‘Queen’ van Engeland die het tijdelijke voor het eeuwige heeft verruild. In deze turbulente tijden is het dan fijn dat het balletje weer rolt, zodat we op zaterdag en zondag weer lekker naar de club kunnen en ’s avonds ons favoriete team aanmoedigen in het café! Zoals Jan-Joost van Gangelen zou zeggen: “Laten we van seizoen 2022-2023 weer een knaller van jewelste maken.”

De notulen van de ALV 2022 te Wilper Boys staan ook online, download ze hier.

Lustrum

En dat seizoen 2022-2023 niet een dertien in een dozijn variant gaat worden, zal de lezer van deze nieuwsbrief wel vermoeden bij het lezen van een THREE op het eind. Het zal wel weer een ‘x’ aantal maal vijf jaren geleden zijn dat Forward het levenslicht zag… en dat klopt. Dit jaar vieren we ons 24e lustrum.

Vierentwintig is de faculteit van 4 en een samengesteld getal, de zuivere delers zijn 1, 2, 3, 4, 6, 8 en 12, waardoor het een hogelijk samengesteld getal is. Als je een van ieder van de delers aftrekt (behalve 1 en 2, maar inclusief zichzelf) levert dit een priemgetal op; 24 is het grootste getal met deze eigenschap.

Wat bovenstaand feit betreft ben ik blij dat ik niet in het lustrumbestuur zit; met deze kennis in het achterhoofd zijn de thema’s die hierbij aansluiten legio. Ik wens de heren dan ook vast veel succes met alle voorbereidingen. Wat wel goed is om te doen: zet de data 19 april – 22 april 2023 vast met potlood in de agenda! Dit is (met de kennis van vandaag) het weekend dat we de 120verjaardag van onze fantastische vereniging vieren. En als de voortekenen niet bedriegen is met name de zaterdag een dag waar je als reünist bij moet zijn, maar daarover en meer zullen de heren van het lustrumbestuur hopelijk spoedig de communicatie op gang gaan brengen. 

F1

De bal rolt ook weer in het Noorden. Met een pittige bekerpoule-indeling op zak trokken onze jongens de provincie door. Met een gelijkspel tegen competitiegenoot Helpman werd een redelijke start gemaakt. Met twee verdienstelijke maar nipte nederlagen tegen Pelikaan S en vv Winsum werd de huid duur verkocht. Dat betekent dat F1 uit de beker ligt, maar dat de heren Forwardianen meer dan klaar zijn voor een mooi jaar in de tweede klas’! Hup Forward!

Forward padel toernooi (Amsterdam)

In de vorige nieuwsbrief werd met veel bombarie melding gemaakt van een padel toernooi. Enige aanmeldingen ten spijt, heeft de organisatie toch moeten besluiten het toernooi uit te stellen. Dit gaan we dus op een ander nog te bepalen moment doen.

Herfstborrel tijdens het WK!

Op vrijdag 25 november speelt Oranje in Qatar de tweede poulewedstrijd tegen Ecuador. Een pittige kraker, en daarbij kunnen de oranjehemden wel wat steun gebruiken. Met iedereen die Forward een warm hart toedraagt gaan we deze pot op een mooie locatie bekijken! Lijkt het je mooi om hierbij te zijn, met grote Forward namen als JW Donkerbroek, de Twin Towers en de geboeders Gelling? Stuur dan een whats app naar Maikel Breukelman (+31 6 109 434 85) of Luciano de Vries (+ 31 6 533 918 73) en we gaan deze pot samen gluren, waarbij het reünistengenootschap alvast een aantal rondjes pils heeft toegezegd! Om een goed beeld te krijgen van wie er die dag bij zal zijn, en of we iets moet vastleggen, vraag ik je om voor zondag 2 oktober een appje te sturen (persoonlijke voorkeur voor een locatie is om dit in ‘het huis van oranje’, JC ArenA, te bekijken, maar hier kunnen we in ons nieuw op te stellen whats app groepje nog over twisten).

Klote toernooi (en nieuwjaarsborrel)

Op vrijdag 6 januari spelen we weer ons jaarlijkse KLOTE zaalvoetbaltoernooi, wat in de praktijk niet jaarlijks is omdat Covid nog wel eens roet in het eten gooit. Maar dat mag de pret niet drukken en dus hebben we dit jaar twee sporthallen gereserveerd. Er is ruimte voor 8 teams, dus geef je snel op met wat vrienden om op deze vrijdagavond tussen 19:03 uur en 22:00 uur te strijden om de KLOTE bokaal. Aansluitend zullen we ons glas heffen op het nieuwe jaar.

Overzicht evenementen

Event

Datum

Locatie

Aanmelden

Herfstborrel tijdens het WK

25-11-2022

Nader te bepalen, wellicht ‘Huis van Oranje’

Whats app naar +31 6 109 434 85 (Maikel Breukelman) of + 31 6 533 918 73(Luciano de Vries)

Klote Toernooi

06-01-2022

Sportcentrum Caland (hal 1 + hal 2), Eliza van Calcarstraat 2, 1068 RR Amsterdam

Whats app naar +31 6 109 434 85 (Maikel Breukelman) of + 31 6 533 918 73(Luciano de Vries)

Lustrum Forward

Voorlopig: 19-04-2022 / 22-04-2022

Info volgt

Info volgt

Forward Padel

N.N.B.

Info volgt

Info volgt

Three cheers,
Maikel Breukelman en Luciano de Vries