Nieuwsbrief mei 2022

Nieuwsbrief mei 2022

Maikel Breukelman
16 mei 2022

Nieuwsbrief mei 2022

Onderwerpen in deze nieuwsbrief:
1. Verslag Dies
2. F1
3. FIP
4. ONEC
5. Darten bij Eddy bar (Amsterdam)
6. Forward Padel tournooi (Amsterdam)

Jouw adresgegevens
De heer T. Gronheid, Jan van Galenstraat 82-3, 1056CD Amsterdam,
Niet juist? Nu aanpassen (alleen voor reünisten)

Beste Forward reünisten,

Dies

Onlangs hebben we elkaar weer in het echt kunnen begroeten tijdens de dies in de Wilp. Op een zonovergoten sportpark werd de 119e verjaardag van onze mooie club gevierd. De heren van de dies hadden een prachtig programma in elkaar gezet. Tijdens de dies heeft (uiteraard) ook de ALV van het reünistengenootschap plaatsgevonden. De vergadering werd door een grote hoeveelheid reünisten bezocht. Na de ALV werd op het scherpst van de snede een wedstrijd tussen oud-besturen en huidige leden gespeeld. De redacteur van dienst (ondergetekende) heeft een flink aantal doelpunten voorbij zien komen dus ik gok dat de uitslag 4-4 was. Traditiegetrouw liepen er nog een aantal jonge Forwardianen met hun blote snikkel over het veld.

Een mededeling van serieuzere aard is de benoeming van een kersvers erelid: Paul Dijkhoff. Paul kwam in 1992 aan in Groningen en was meteen op zijn plek bij Forward. Met zijn gouden linker heeft hij mooie jaren in het blauw en wit meegemaakt, met memorabele wedstrijden tegen clubs als WKE en Be Kwak. Ook buiten de lijnen heeft Dijkhoff veel betekend voor de GSAVV, met zijn inzet in het bestuur van de club en alles wat hij voor het reünistengenootschap heeft gedaan. De benoeming is dan ook niet meer dan terecht dus nogmaals vanaf deze positie: gefeliciteerd!

Het moment dat Dijkhoff zijn speld als kersvers erelid krijgt opgespeld.

F1

Nog meer goed nieuws: het Vlaggenschip staat weer bovenaan. Na een klein winters dipje, waarin een aantal belangrijke punten werden verspeeld, staan de heren Forwardianen weer bovenaan. Met nog vijf wedstrijden te gaan bedraagt de voorsprong twee punten op SVZ en three punten op Actief. De laatste twee wedstrijden worden gespeeld tegen deze twee tegenstanders, dus spannende tijden voor de jongens van F1. Houd de Instagram pagina van Forward in de gaten voor het laatste nieuws, en mocht er over een paar weken voor de titel gespeeld gaan worden, dan zullen we dat uiteraard delen middels de nieuwsbrief! Voor in de agenda alvast de laatste twee speelrondes: 29 mei 14:30 uur GSAVV Forward – SVZ & 5 juni om 14:00 uur Actief – GSAVV Forward. Succes jongens.

Forward In Putje (FIP)

Op 17 juni 2022 vindt de jaarlijkse traditie van het FIP open weer plaats, en ditmaal bij de Noord Nederlandsche te Glimmen. Voor een schappelijk bedrag loop je 18 prachtige holes en zal de dag worden afgesloten met een diner, waar het ‘Three Cheers’ meermaals ingezet zal worden. Lijkt het je leuk om mee te doen? Mail dan naar henk@zeemering.com om je aan te melden.

ONEC

Dit jaar vindt het ONEC toernooi plaats bij Ajax-Sportman-Combinatie, ofwel ASC te Oegstgeest. Traditiegetrouw vaardigt Forward weer een team af met 35+’ers om dit toernooi op ons mooie palmares bij te kunnen schrijven. Er is reeds een zestal reünisten enthousiast om mee te doen,  maar lijkt het je leuk om met je voetbalvrienden van weleer hieraan mee te doen? Stuur dan een app bericht naar Luciano de Vries (06-53391873).

Darten bij de Eddy Bar (Amsterdam)

Op vrijdag 3 juni omstreeks 19:03 uur gaan we wat pijltjes gooien in de Eddy’s bar met liefhebbers van dit nobele spelletje. Wie het leuk vindt om hieraan mee te doen kan mailen naar evenementen@gsavvforward.nl. Bij genoeg aanmeldingen zullen we zorgen dat er een klein toernooi gespeeld kan worden. De eerste paar rondjes zijn op onze kosten en daarna kunnen we nog even het terras opduiken in de Pijp. Bullseye!

Forward padel toernooi (Amsterdam)

De meesten zullen er al kennis mee hebben gemaakt, maar aan een heus Forward evenement ontbreekt het nog. Daarom spelen we op zaterdag 23 juli het eerste Forward padel toernooi in Amsterdam. Als het weer een beetje meezit kunnen we lekker in het zonnetje de wedstrijden afwerken, om daarna met ontbloot bovenlijf een aantal Corona’tjes tot ons te nemen. Lijkt het je wat om hieraan mee te doen? Geef je dan uiterlijk 8 juli op (met speelpartner, kan uiteraard ook een niet-Forwardiaan zijn) en dan zien we je graag verschijnen. Geef a.u.b. aan wat het niveau van jouw team is; beginner, intermediate of gevorderd. Aanmelden kan door te mailen naar evenementen@gsavvforward.nl.

Overzicht evenementen

Event

Datum

Locatie

Aanmelden

ONEC toernooi (35+)

28-05-2022

ASC (Oegstgeest)

evenementen@gsavvforward.nl

Darten bij Eddy’s bar

03-06-2022

Eddy’s bar, Amsterdam

evenementen@gsavvforward.nl

(Luciano de Vries)

Forward in Putje

17-06-2022

Noord Nederlandsche, Glimmen

henk@zeemering.com

Forward Padel

23-07-2022

Exacte locatie volgt, Amsterdam

evenementen@gsavvforward.nl

(Maikel Breukelman)

Three cheers,
Maikel Breukelman