Nieuws

Nieuwsbrief juli 2020

Maikel & Nick Breukelman
20 juli 2020

Voetbalminnende Forwardianen,
Het is even geleden sinds jullie een nieuwsbrief mochten ontvangen. Normaliter zou deze nieuwsbrief volstaan met gekkigheden van de afgelopen periode. Een fictieve greep uit de mogelijke scenario’s zou als volgt kunnen luiden: ‘Vlaggenschip kampioen na 2-7 winst in beslissingswedstijd’, Oud-voorzitter Valkenburg fietst in sloot na dies’ of ‘Forward haalt landelijke media na ludieke actie op social media’.

Echter, doordat we de afgelopen maanden allemaal braaf binnen zijn gebleven zijn de sappige verhalen schaars. Gelukkig is één van de zogenaamd fictieve headlines wel degelijk waarheid gebleken. Forward stond anderhalve maand geleden weer fantastisch op de kaart dankzij het meest recente lustrumbestuur. Marnix Feikens betichtte Adidas van plagiaat in het ontwerp van Ajax’ nieuwe uitshirt. Edwin van der Sar bleek ook wel van een geintje te houden en beloonde de heren met een paar mooie shirts. Forward stond voor even weer in het middelpunt van de belangstelling. Het is niet voor niets dat Forward onbetwist de mooiste club van Nederland is.

Dies
Helaas hebben we afgelopen april niet het glas kunnen heffen op het 117-jarig bestaan van Forward. Een diesviering overslaan behoort daarentegen niet tot de mogelijkheden, vandaar dat we hebben gewacht op een versoepeling van de maatregelen om te kijken of we later in het jaar wel samen kunnen komen. Dit om de verjaring en grandeur van Forward te vieren. Op zaterdag 26 september is het weer zover en hopen we zoveel mogelijk vrienden te kunnen verwelkomen op de dies van Forward. Uiteraard houden we de berichtgeving nauwlettend in de gaten en zullen we alle richtlijnen opvolgen. Je kunt je dus met een gerust hart aanmelden voor zaterdag 26 september. Meer informatie over de invulling van deze dag volgt op een later tijdstip.

Linkjes naar de meest relevante documenten zijn hieronder opgenomen:
Voor meer informatie met betrekking tot de ALV
Relevante documenten:
Downloadlink Agenda ALV 2020
Downloadlink Notulen 2019
Downloadlink Balans 31-12-2019
Downloadlink Afrekening 2019
Downloadlink Begroting 2020

Wil je je aanmelden voor de dies? Klik hier!
Hopelijk tot 26 september!

FIP open
Eén van de zeldzame Forward evenementen die wel doorgang heeft kunnen vinden is het FIP open. In aangepaste vorm en met iets minder deelnemers dan normaal is er toch een mooi toernooi gespeeld. Na het lopen van 18 holes op de Drentsche Golf & Country Club bleek Dick Bekedam het meest bekwaam en schreef zodoende het eerste FIP in het nieuwe decennium op zijn naam. Ook Anne Martin Uildriks had een goede dag en had weinig slagen nodig om de course te volbrengen. Hij had echter al wat eremetaal in handen na het winnen van de quiz, waardoor de FIP-trofee met Dick mee naar huis zou gaan. Die staat nu mooi op de schoorsteenmantel te prijken. Van harte gefeliciteerd beiden!

Tour de Forward
Een dag voor de dies wordt de eerste Tour de Forward verreden, georganiseerd door enthousiastelingen uit de ChaOS commissie. Op vrijdag 25 september start deze tocht in Amsterdam. 190,3 KM later rijdt men de Oosterstraat te Groningen binnen. Hier worden de helden op de fiets onthaald met bier en bitterballen. De ravitaillering wordt verzorgd door mooie gekken uit het Chaos/Reünisten bestuur, die zelf liever lui dan moe zijn (Luciano, de Breukelmannen, overige liefhebbers die zich kunnen melden). Er zijn al een aantal heren die zich hebben aangemeld voor deze tocht, maar hier wordt gemikt op een minimum aantal van twintig deelnemers. Dat aantal is nog niet bereikt dus denk niet na en mail naar evenementen@gsavvforward.nl om je op te geven. Er zijn (nagenoeg) geen kosten aan verbonden en er wordt onderweg goed voor je gezorgd. Op zondag 27 september rijdt er een grote wagen met laadklep terug van Groningen naar Amsterdam, dus de terugweg kan zonder fiets geschieden. 

Herfstborrel
Vorig jaar hebben we een zeer geslaagde herfstborrel in Amsterdam gehad, waar de zilverkleurige jeu-de-boules ballen door de kroeg vlogen. Na afloop kregen de heren Forwardianen de nodige complimenten van het personeel. Nog nooit was er zo stevig gedronken terwijl de sfeer fantastisch bleef. We hebben dan ook flink met elkaar geoefend in het verleden, maar evengoed een mooi compliment.

Voor dit jaar staat de herfstborrel gepland op vrijdag 13 november 2020. Een locatie moet nog worden vastgelegd, maar ga ervan uit dat er ook dit jaar weer een leuke activiteit aan verbonden zal zijn en dat de tap om 19:03 uur wordt aangeslingerd. Dit alles natuurlijk onder voorbehoud van alle Covid ontwikkelingen.

Klote 2021 (datum/locatie nog onder voorbehoud)
Ook voor de enthousiaste zaalvoetballers zijn we weer begonnen met het organiseren van het KLOTE toernooi, met aansluitend de nieuwjaarsborrel. Topscorer van het toernooi Jan Willem Donkerbroek heeft na het spelen van de finale vier maanden in de lappenmand gezeten, maar dat was het naar eigen zeggen allemaal waard: ,,Als kind droom je ervan zo’n toernooi eens op je naam te mogen schrijven. Als je dan met de cup staat, dan komen de tranen”. Een jaar van tevoren een zaalreservering plaatsen bij sporthallen-zuid heeft helaas niet mogen baten, waardoor we waarschijnlijk uit moeten wijken naar Sportcentrum Caland Hallen. Gelukkig hebben we dan wel twee hallen tot onze beschikking waardoor we in een gering tijdsbestek veel kunnen voetballen en weinig wachttijd tussendoor hebben. Houd deze datum dus vrij!

Agenda

Wat

Wanneer

Waar

Aanmelden

Bommen Berend Toernooi

22/08/2020

GSAVV Forward, Zernike Complex

evenementen@gsavvforward.nl

Tour de Forward

25/09/2020

Amsterdam - Groningen

evenementen@gsavvforward.nl

117e dies GSAVV Forward

26/09/2020

Omgeving Groningen

Boudewijn, info: genootschap@gsavvforward.nl

Herfstborrel

13/11/2020

Omgeving Amsterdam

Niet van toepassing

KLOTE ‘21

09/01/2021

Sportcentrum Caland Hallen (A’dam Nieuw-West)

evenementen@gsavvforward.nl

Three Cheers en gaarne allemaal aanmelden voor de dies!

Maikel & Nick Breukelman