Nieuws

Nieuwsbrief november 2019

Maikel Breukelman
01 november 2019

Hier volgt een korte nieuwsbrief, met name omdat er op dit moment weinig nieuws te melden is. Wel wil ik jullie er allemaal op attenderen dat de datum voor het KLOTE zaalvoetbaltoernooi bekend is. Dat volgt verderop, eerst een korte terugblik op de herfstborrel.

1) Herfstborrel
Vrijdag 4 oktober hebben de heren zich op velerlei gebied van hun allerbeste kant laten zien. Dat een aantal van ons goed met glimmende ballen overweg kunnen, is bekend. Maar dat de heren dit ook in het openbaar over de bühne krijgen, is helemaal fantastisch. Rond 19:03 uur druppelden de mannen binnen. Hulde voor de helden die de oversteek uit Groningen gemaakt hebben. Na een hapje en een drankje, barstte het jeu-de-boules geweld los. Ikzelf heb geen bal aan geraakt, te druk om met Pitcher synoniemen voor tieten te bedenken. Van de verhalen heb ik vernomen dat Kevin Santegoeds (met eigen ballen) de Forward eer hoog heeft gehouden, en de uitblinker was in deze nobele Franse sport. Verrassend vond men dat niet, op het veld loopt hij er ook al jaren bij als een klein, gepensioneerd, Frans mannetje met gekke snor en pensje.
Gelukkig hebben we de foto's nog, klik hier voor een beknopt visueel verslag.

Allen dank voor jullie komst en de bijdrage aan een zeer geslaagde borrel. Zoals de barvrouw aan het einde van de avond zei: ,,Ik heb nog nooit een groep mannen na zoveel pils nog recht op hun benen zien staan’’. Three cheers, heren!
S.O. naar mijn broer die het betreffende vrouwtje nog een zetje heeft gegeven die avond.  

2) KLOTE
Op 11 januari vindt het jaarlijkse Kerst-Leert-Ons-Te-Excelleren zaalvoetbaltoernooi plaats. Ofwel KLOTE. Vorig jaar bleek het lastig voor menig man om tussen alle kerstborrels door een sportgerelateerde verplichting aan te gaan. Vandaar dat het KLOTE toernooi in het nieuwe jaar plaatsvindt, en wel op zaterdag 11 januari. Ik heb van Marc Boom al de toezegging om één (en waarschijnlijk twee teams) af te vaardigen. Ook de winnaars van 2017 doen mee (WV 3). Dat betekent dat er nog voldoende plekken beschikbaar zijn, maar meld je a.u.b. snel aan. Dit kan door de mailen naar evenementen@gsavvforward.nl, of een bericht te sturen naar 06-10943485. Deelname kost € 30,- per team, daarmee wordt een deel van de zaalhuur betaald. Na afloop zal er een nieuwjaarsborrel zijn, daarover volgt meer informatie.

Voor nu: zaterdag 11 januari 2020 van 11:00 uur tot 16:00 uur in ‘Sporthal Europaboulevard’ te Amsterdam.

Sporthal Europaboulevard bevindt zich tegenover het RAI congrescentrum in Amsterdam Zuid. De hal ligt op de tweede verdieping van het filiaal van het ROC-MBO College Zuid.
Bereikbaarheid met de auto:

  • A10 Ring Amsterdam afslag S109 richting RAI
  • Navigatie: kies als bestemming Gelrestraat 2, Amsterdam

3) Forward 1
Spanning aan kop van de ranglijst. Afgelopen weekend een threepunter tegen naaste belager Groninger Boys, en ook komend weekend een wedstrijd van vitaal belang. Op de holy grounds wordt er om 14:30 uur gespeeld tegen Gieten. Voor de liefhebber een leuk potje. Succes jongens, en blijf zo doorgaan. Regeren is vooruitzien, dus ik heb al wat maandagen vrij genomen in mei 2020!

4) Agenda

Three Cheers,
Maikel Breukelman