Nieuws

Nieuwsbrief augustus 2019

Maikel Breukelman
22 augustus 2019

Nieuwsbrief augustus 2019
Beste leden van het reünistengenootschap,
De komende tijd staan er weer een aantal evenementen op het programma, in deze nieuwsbrief meer informatie.

BBT
Komende zaterdag vindt het Bommen Berend Toernooi weer plaats in Groningen. Er wordt een minicompetitie afgewerkt, en na al het sportieve geweld zal rond 17:00 uur duidelijk zijn wie deze mooie middag winnend heeft afgesloten. Winnen doen we allemaal, de tap zal namelijk royaal z’n werk doen, en de speklapjes liggen reeds in de marinade. Vind je het leuk om op deze zonovergoten middag ook even langs te komen, schroom niet en wees welkom want er is ruim ingekocht! Hopelijk tot zaterdag, en het speelschema is bekend. De eerste wedstrijd start om 13:00u stipt!

Forward 1
Ook voor de heren van het vlaggenschip is de tijd van voetjes omhoog aan de Spaanse Costa bijna voorbij. Die studiepunten koppen zichzelf namelijk niet binnen. En dus zijn de mannen voorzichtig gestart met de voorbereiding. Vorig seizoen hebben de heren gestreden voor een plekje in de 2e klas, maar helaas kwamen de mannen uiteindelijk net te kort. Wie weet is dit het jaar dat de belofte wordt ingelost. Om een beetje warm te draaien wordt er uiteraard eerst gespeeld voor de beker. Op 1 september wordt de eerste pot afgewerkt, en wel thuis tegen GRC. Om half Three kunnen we zien of de heren studenten de zomer goed hebben verteerd. Aan de jongens van het vlaggenschip, als ook aan alle andere Forwardianen: Heel veel succes in het nieuwe seizoen gewenst!

Herfstborrel
In de vorige nieuwsbrief was hij al even aangekondigd, maar de zomer vliegt voorbij en voor je het weet is het zover: Tijd voor de herfstborrel. Er al een aantal aanmeldingen geweest, maar met dergelijke aangelegenheden staat één ding vast: Hoe meer Forwardianen, des te gezelliger de avond. Zet deze avond daarom in je agenda, zodat we samen een lekker herfstbokje met Jenever kunnen drinken. Verder gooien we wat stalen ballen door de zaal, dus plezier gegarandeerd. 
Graag even laten weten wanneer je denkt te komen. Dit kan door te appen naar 06-10943485 of te mailen naar evenementen@gsavvforward.nl  

KLOTE
In de vorige nieuwsbrief is reeds aangekondigd dat het zaalvoetbaltoernooi dit jaar na de jaarwisseling zal plaatsvinden. Zodoende geven we het nieuwe jaar al lekker op tijd het nodige cachet. Hiervoor hebben we uiteraard nog wel een deelnemersveld nodig. De eerste teams hebben zich al aangemeld, maar ook hier geldt: meer is beter. 
Het voorstel is om in het nieuwe jaar op zaterdag 11 januari 2020 tussen ±15:00 uur en 19:03 uur een mooi toernooi in de zaal te spelen. Aansluitend zal er een borrel zijn waar de winnaars in het zonnetje worden gezet en waar we elkaar een gelukkig nieuwjaar kunnen wensen. Graag ontvangen we een vrijblijvend bericht of dit jouw interesse dan wel goedkeuring kan wegdragen. Dit kan door te appen naar 06-10943485 of te mailen naar evenementen@gsavvforward.nl. Bij voldoende interesse kunnen we de zalen definitief vastleggen. 

Three Cheers,
Maikel Breukelman