Nieuws

Nieuwsbrief Genootschap juni

Maikel & Nick Breukelman
06 juni 2019

Nieuwsbrief Genootschap juni
Met info over de afgelopen dies en de aankomende evenementen: FIP open, BBT, herfstborrel en KLOTE zaalvoetbaltoernooi.

116e Dies te Siddeburen

Op 20 april jl. hebben we in grote getalen weer een prachtige dies mogen beleven. Deze dag, op een zonovergoten sportpark te Siddeburen, stond bol van de mooie activiteiten. Er werd wat geld ingezet in het casino, de veteranen van Forward klopten hun generatiegenoten van Siddeburen en uiteraard werd er stevig gedronken. Zoals het een goede dies betaamt, sneuvelden de jeugdige Forwardianen bij bosjes, om vervolgens te belanden, in bosjes. De dag werd uiteraard aangevangen met de ALV. De notulen hiervan vind je door op deze pagina te kijken

Aan de heren van de dies de welgemeende complimenten! Jullie hebben een prachtige dies georganiseerd, waar we van hebben genoten. Dank!

FIP

Over iets minder dan twee weken (17 juni) staat het mooiste golftoernooi van Nederland alweer op het programma; het Forward In Putje. Dit jaar zijn alle liefhebbers welkom bij ‘de Amsterdamsche’. Voor om en nabij €130,- ben je voor een dag verzekerd van vertier. Er is ruimte voor 40 liefhebbers, en is nog plaats. Aanmelden kan nog door te mailen naar Henk Zeemering.

BBT

Het Bommen Berend Toernooi staat dit jaar geagendeerd op 24 augustus ’19. Bevriende voetbalverenigingen uit de omgeving zijn uitgenodigd om met een 35+ elftal te komen voetballen op de Holy Grounds! Vind je het leuk om de oude helden van weleer weer aan het werk te zijn? Kom dan gezellig langs om te kijken bij het toernooi, of om een vorkje mee te prikken bij de aansluitende barbecue. Hopelijk zien we je dan.

Herfstborrel

Zet hem alvast in je agenda lieve reünisten: Vrijdag 4 oktober is het tijd voor de herfstborrel! Na werk even snel langs huis om je in een lekker vrijdagavond kloffie te hijsen, en snel door te fietsen naar het ‘Zeeburgerpad Three’, te Amsterdam Oost. Vanaf 19:00 uur ben je van harte welkom om met al je (oud-) Forward vrienden een jeu-de-boules balletje te gooien bij ‘Mooie Boules’. Om 19:03 uur zal Oelie de eerste bal werpen, en vanaf dan hebben we drie uur lang de beschikking over twee jeu-de-boules banen. Er is voldoende lekkers te eten en te drinken, dus ook wanneer je geen fan bent van deze nobele Franse sport, is er voldoende reden om langs te komen en gewoon een gezellig pilsje mee te drinken! Bijkomend voordeel; het hele gebeuren vindt plaats op dierendag, dus iedereen kan even lekker de beest uithangen! Graag even laten weten wanneer je denkt te komen. Dit kan door te appen naar 06-10943485 of te mailen naar Maikel & Luciano.

KLOTE zaalvoetbaltoernooi

Oftewel; het ‘Kerst-Leert-Ons-Te-Excelleren’ toernooi. Vorig jaar hebben we helaas op het laatste moment het toernooi af moeten zeggen. De kerstborrel gekte sloeg wild om zich heen, en men prefereerde op grote schaal de foute kersttrui van collega Hans boven een potje zaalvoetbal met de oude Forward helden. Dat is begrijpelijk, en dus passen de heren ,verantwoordelijk voor de evenementen, het schema iets aan. Het voorstel is om in het nieuwe jaar op zaterdag 11 januari 2020 tussen ±15:00 uur en 19:03 uur een mooi toernooi in de zaal te spelen. Aansluitend zal er een borrel zijn waar de winnaars in het zonnetje worden gezet en waar we elkaar een gelukkig nieuwjaar kunnen wensen. Graag ontvangen we een vrijblijvend bericht of dit jouw interesse dan wel goedkeuring kan wegdragen. Dit kan door te appen naar 06-10943485 of te mailen naar Maikel & Luciano. Bij voldoende interesse kunnen we volgende maand één of meerdere zalen reserveren, geef je interesse dus aan!

Three Cheers,
Maikel & Nick Breukelman