Nieuws

update programma 116e FORWARD-DIES EN 9e LUSTRUM GENOOTSCHAP

Henk Uildriks
16 april 2019

116e FORWARD-DIES EN 45e VAN HET GENOOTSCHAP REÜNISTEN GSAVV FORWARD
A.s. zaterdag, 20 april 2019, vindt de 116e Forward-Dies en de 45e van het Genootschap plaats.
De festiviteiten starten bij de voetbal vereniging Siddeburen, Kugelslaan 7, 9628 TK.

De huidige Forwardianen nemen deel aan diverse sportieve activiteiten en de reünisten vergaderen, voetballen en kijken toe naar de wedstrijd oud-F1, onder leiding van Venema, tegen de veteranen van Siddeburen. Het oudste ere-lid van Forward, Hans Jongert, komt over uit Zeeland. Hans is nog een van de weinige, zo niet de enige, levende oud-Forwardiaan die in het verleden met diverse Forward-oprichters uit 1903 heeft gedineerd. Daarnaast is Hans, samen met Frans van Bakelen en Michel Ambags, in 1974 de oprichter en eerste voorzitter van het Genootschap.

De feestelijke dag wordt afgesloten in en rond het Forward-clubhuis, de Bakel-mat, op het nieuwe West End, gelegen op het ACLO-terrein. Aldaar wordt geborreld en gegeten met een voortreffelijk BBQ-buffet, verzorgd door een externe cateraar. De aanwezige reünisten worden deze dag kosteloos  onderhouden.

HET PROGRAMMA LUIDT ALSVOLGT:
12.30 uur: Vertrek van 2 bussen vanaf de Grote Markt naar Siddeburen. Ook reünisten kunnen meerijden. De Forwardianen nemen gedurende de middag in Siddeburen deel aan diverse sportieve activiteiten.
13.15 uur: Aanvang A.L.V. van het Genootschap onder leiding van de gedoogd voorzitter. Alle vergaderstukken staan op onze website onder kopje Archief en vervolgens onder kopje vergaderingen. Tijdens de vergadering wordt voor een lunch gezorgd.
15.00 uur: Voetbalwedstrijd oud-F1 onder leiding van Venema tegen de veteranen van Siddeburen. De wedstrijd duurt 2 keer 35 minuten. Met recht veteranen niveau.
17.00 uur: Aanvang borrel in en rond het Forward-clubhuis op West End voor de eerst aanwezige reünisten. De borrel wordt door het Genootschap aangeboden.
17.30 uur: Vertrek bussen uit Siddeburen. Reünisten die heen met de bussen meegingen kunnen ook met de bussen mee terug, maar desgewenst ongetwijfeld ook eerder met een reünist meerijden naar West End.
19.03 uur: Opening BBQ-buffet op West End door Hans Jongert. Het buffet wordt voor de reünisten aangeboden door het Genootschap.
20.30 uur: Einde BBQ-buffet.
23.00 uur: Vertrek bussen van West End naar de Grote Markt.

HET WORDT PRACHTIG PAASWEER. ONGETWIJFELD ZIJN ER OOK GEVULDE EITJES. GEEN ENKELE REDEN DUS OM ER NIET BIJ TE ZIJN. TOT ZATERDAG A.S. EN THREE CHEERS,
Het Genootschapsbestuur in samenwerking met de Forward Dies-commissie.