Nieuws

Nieuwsbrief maart '19

Maikel Breukelman
25 maart 2019

Beste leden van het reünistengenootschap,
Laten we meteen beginnen met de belangrijkste boodschap van deze nieuwsbrief, afkomstig van de dies commissie:

Uitnodiging:

Waarde Forwardianen,

De 116e dies van GSAVV Forward komt er alweer aan! Na het fantastische lustrum belooft de 116e dies ook weer onvergetelijk te worden. Zoals de meesten al hebben gezien in het filmpje van de themabekendmaking is het thema van de dies ‘Forward Never Dies’. De dies zal 20 april plaatsvinden.

Op deze mooie dag zullen wij vertrekken vanaf de grote markt naar de voetbalvereniging van Siddeburen. Hier zal dan een mooie pot voetbal te zien zijn tussen een reünistenelftal van Forward en een reünistenelftal van Siddeburen. Naast de fantastische wedstrijd die te zien is, zullen er ook nog andere activiteiten plaatsvinden op Siddeburen. Zo kan er ook genoten worden van een leuke wedstrijd zeepvoetbal en daarnaast hebben we ook nog een mooi casino geregeld waar er weer flink wat gewonnen kan worden.

De ALV van het reünistengenootschap zal ook plaatsvinden bij Siddeburen in de bestuurskamer. De agenda, notulen vorige ALV en de financiële stukken 2018 kunt u van de reünisten website downloaden.

Om ongeveer 18:00 zullen wij dan met de bus richting de mooie Bakelmat afreizen om daar te genieten van een heerlijk diner en een borrel en zullen wij ook met zijn allen het lustrum vieren van het reünistengenootschap. Nadat we lekker gegeten en geborreld hebben, zullen we ongeveer 23:00 teruggebracht worden naar de Grote Markt en kunnen we terugkijken op een geweldige dies!

De gadgets van de 116e dies zijn dan ook eindelijk bekend. Wij hebben dit jaar vier mooie gadgets laten maken, waaronder handdoeken, muts, boxers en sloffen. Deze gadgets zullen binnenkort zichtbaar worden gemaakt op facebook en via de mail. Houd de facebook van Forward en je mail dus goed in de gaten!

Inschrijven voor de 116e dies op 20 april en om natuurlijk alle gadgets te bestellen, kan door een mail te sturen naar inschrijvingen116edies@gmail.com of evenementen@gsavvforward.nlmet: naam en achternaam:

Three cheers en tot 20 april!
Dio Jolink, voorzitter 116e dies der GSAVV Forward

Dit geweldige dies evenement valt samen met het Lustrum van het reünisten genootschap, dat in 1974 is opgericht. Om dat niet ongemerkt voorbij te laten gaan, zal het genootschap een passende bijdrage leveren. Het grootste deel van de onkosten zal derhalve gedekt zijn voor iedereen die lid is van het reünistengenootschap. Zodoende hoeven we ons alleen nog maar druk te maken om het bestellen van de gadgets!

Dat belooft een fantastische dag te worden, en een perfecte manier om het paasweekend wat kleur te geven. Met moeders de vrouw op de bank bij de schoonfamilie, om te zien hoe ‘oom Hans’ acht geschilderde eieren naar binnen drukt, is wat mij betreft ook niet zaligmakend!

Meer mooi nieuws, de heren Forwardianen hebben hun zeer belangrijke wedstrijd gisteren (24-03) tegen Gruno in een 2-3 winst omgezet. Dat betekent dat ze op een gedeelde vierde plek staan, al heeft directe concurrent VV Geel-Wit nog een wedstrijd tegoed. Deze vierde plaats zal, met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, toegang geven tot de nacompetitie. Goed bezig mannen!

Een promotie/kampioenschap vieren met je vrienden van het vlaggenschip, iets mooiers ga je in je studententijd niet meemaken. En dit statement komt van een ervaringsdeskundige, ik heb zelf het genoegen van een kampioenschap mogen proeven. Omdat dit bescheiden succesje exact vijf jaar geleden is, zal F1 ’13-’14 in het weekend van 12-14 april hun eerste lustrumfeestje vieren. Met bestemming onbekend zal dit groepje onverlaten (14 man sterk om precies te zijn) een weekend lang alles uit de kast halen om te doen wat 5 jaar geleden nog dagelijkste kost was; pitchers en platvinken leegtrekken! Heerlijk!

Genoeg gespreksvoer voor op de dies dus, tot 20 april!

Three Cheers,
Maikel Breukelman