Nieuws

116e Dies - 20 april 2019

Jelle Limburg
07 maart 2019

De 116e dies van de GSAVV Forward wordt gevierd in Siddeburen op 20 april. Zie onderstaand het promo-filmpje:

's Middags begint het met de ALV in de bestuurskamer van Siddeburen, meer info over de ALV zal binnenkort op deze website te vinden zijn en tevens per nieuwsbrief verstuurd worden. Daarna worden we getrakteerd op een mooie pot voetbal, waarin Forward het thema eer aan zal doen: Forward never dies, winnen doet het namelijk sowieso, zeker als je de wedstrijd Forward - Forward is! Uiteraard is er voldoende tijd om herinneringen op te doen en ik meen dat er ook mogelijkheid is om wat geld te verbrassen aan gadgets en gokk'n.

Ter afsluiting reizen we allen af naar West-End (Zernike!) voor het avondprogramma, hier zullen we tevens stilstaan bij het 9e lustrum van het Genootschap. Om dit feit wat body te geven zal er een mooi buffet geregeld worden. De Dies heeft zanger Richard al bereid gevonden zijn ongetwijfeld drukke schema om te gooien en ons van wat tunes te voorzien.

Komt allen, aanmelden kan bij de diescommissie zelf of bij het Genootschap: genootschap@gsavvforward.nl

Tot dan, Three Cheers!
Jelle Limburg