Nieuws

Nieuwsbrief februari 2019

Maikel & Nick Breukelman
18 februari 2019

Beste leden van het reünistengenootschap,
Ten tijde van het schrijven van de eerste nieuwsbrief van 2019, zitten we gevoelsmatig al midden in de lente! Wat een heerlijk weekendje hebben we achter de rug, met zelfs al een aantal ijskoude pilsjes op het terras! Is deze nieuwsbrief dan zo laat? Allicht, al is koning winter ook rijkelijk vroeg weer vertrokken.

Waar de schrijvers van de nieuwsbrief enigszins laat zijn ontwaakt uit de winterslaap, zijn ook de heren van het vlaggenschip nog niet helemaal bij de les. Een imponerende reeks voor de winterstop, kreeg een prachtig vervolg op 20 januari, waar de koploper met 2-7 (mooi) aan banden werd gelegd. Met een magere Three puntjes uit de laatste Three wedstrijden, zijn de heren een beetje aan het aanmodderen geslagen. Voor hen is het tijd om de kampioens-/promotievorm te hervinden. Gisteren was LVV Friesland met 2-1 te sterk.

Verder heeft de eerste vergadering van het bestuur van het genootschap weer plaatsgevonden. In restaurant Poppe te Zwolle werd vrijdag jl. het Three Cheers iets te vaak ingezet (naar de smaak van de overige aanwezigen). De heren reünisten waren zich uiteraard van geen kwaad bewust. Op deze eerste vergadering werd een aantal jongens uit Groningen verwelkomt. Het betrof ‘veurzitter’ Groosman, aangevuld met mannen van de dies. Deze diescommissie zal onder leiding van praeses Dio Jolink (broertje van voormalig krantjes commissaris en praeses van het 23e lustrum Levi Jolink) een prachtig feest gaan organiseren, en wel op 20 april 2019. Een uitgebreidere introductie van de betreffende heren zal t.z.t. volgen. Let op: Dit betreft het paasweekend, en dus een perfecte aangelegenheid om het weekend van enig cachet te voorzien!

Dies
Het diesfeest van dit jaar valt samen met een voor de reünisten bijzonder jaar. In ’74 werd het reünistengenootschap opgericht. Dat betekent dat de reünisten ook alweer toe zijn aan hun 9e lustrum. De viering van dit heuglijke feit zal samen vallen met het feest op 20 april, voor alle reünisten dus zaak om deze datum alvast te omcirkelen in de agenda!

Chaos
Ander punt van aandacht is de Chaos. Tweemaal per jaar ontvangt iedere reünist de enige echte mannenglossy van Nederland. Vorige week is hij weer bij de meesten bezorgd. Toch wil het wel eens voorkomen dat dit prachtige magazine niet op de deurmat belandt. Mocht je twijfelen of jouw adresgegevens nog up-to-date zijn; stuur dan een bericht naar de administratie van het reünistengenootschap: genootschap@gsavvforward.nl

Lustrum F1 2013-2014
Waar we vorig jaar met z’n allen het 23e lustrum van onze geliefde club hebben gevierd, is het voor een ander clubje mannen pas de eerste keer dat ze een gezamenlijk lustrum mogen vieren. Op 4 mei 2014 werd F1 kampioen, door in hun één-na-laatste wedstrijd met 3-8 van ZFC Zuidlaren te winnen. Daarmee werden ze ongrijpbaar voor de achtervolgers, en overtuigend kampioen. Willem Valkenburg (voorzitter ’12-’13 en pannaheertje op het middenveld) en Jan-Willem Donkerbroek (Eén van de meest gevreesde Forward spitsen ooit), hebben een heuse lustrumreis georganiseerd. In het weekend voor de dies zullen 14 jongens van het kampioenselftal naar een nog onbekende locatie buiten Nederland afreizen. Naar verluidt maakt het Oostblok een grote kans om met een bezoekje van deze Forwardianen verblijd te worden. In één van de volgende nieuwsbrieven zal er uiteraard een klein sfeerverslag volgen.

Agenda
Hieronder een aantal belangrijke data voor dit jaar. Er is nog voldoende ruimte voor andere evenementen. Als je hierover ideeën hebt, vernemen we dat érg graag. Het mailadres hiervoor is: evenementen@gsavvforward.nl

Three Cheers,
Maikel & Nick Breukelman