Nieuws

Nieuwsbrief oktober 2018

Maikel Breukelman
16 oktober 2018

Herfstborrel – Café de Kiebert, Amsterdam Oud-Zuid

LET OP: Komende vrijdag (19-okt) is de jaarlijkse herfstborrel van het reünisten genootschap! Voor de mensen die voorafgaand aan al het A.D.E. geweld een paar lekkere biertjes willen drinken en alle anderen; wees welkom. Vanaf 19:03 zullen de eerste pilsjes worden getapt. Het bestuur zal ervoor zorgen dat een ieder (grotendeels) wordt voorzien in zijn behoeftes.  We hebben de beschikking over onze eigen ruimte, dus het 3 cheers kan ongelimiteerd ingezet worden!

Lustrum van het Genootschap Reünisten der G.S.A.V.V. Forward

We vervolgen deze nieuwsbrief met een kleine herhaling. In de vorige nieuwsbrief werd onderstaande vraag gesteld. Daar hebben we tot op heden een aantal reacties op gekregen, maar nog niet genoeg om het evenement op te tuigen. Spreekt onderstaand idee je aan? Mail dit dan door te reageren op deze mail. Dit betreft geen aanmelding, slechts een blijk van enthousiasme.

Een jaar na het Lustrum van ons aller Forward is ook het genootschap aan de beurt. In 1974 werd ze opgericht en een simpele rekensom leert ons dat het in 2019 tijd is voor het 9e lustrum. Om dit te vieren, is het bestuur voornemens een feestdag te organiseren waar jong en oud welkom is. Iets waar iedere reünist inclusief vrouw/partner/kinderen van harte voor zal worden uitgenodigd. Om te peilen of men zit te wachten op een dergelijk evenement, vragen we jou om antwoord te geven op onderstaande stelling:

Wanneer het reünistengenootschap een familie lustrum evenement organiseert, dan ben ik/is mijn gezin daar zeker bij!
JA/NEE?
Aan jou dus andermaal de vraag om hierop te reageren. Dit kan door te antwoorden op deze nieuwsbrief. Wilt u dit a.u.b. spoedig doen? Dan kunnen de (eventuele) voorbereidingen van start gaan.

FIP open

Op een zonnige maandag in september hebben de golfende Forwardianen de FIP gespeeld op de klassieke golfbaan de Dommel.

Na een hevige strijd met veel schitterende slagen maar ook de nodige frustrerende afzwaaiers werd Alex Beek te trotse en terechte winnaar.

           

KLOTE Zaalvoetbal

Ook het ‘Kerst-Leert-Ons-Te-Excelleren (KLOTE) Zaalvoetbaltoernooi komt er weer aan. Op 21-dec wordt er weer gevoetbald in de sporthallen-Zuid te Amsterdam. Deelnemen is voor iedereen mogelijk. Schrijf een team in door te mailen naar evenementen@gsavvforward.nl. Deelname kost €30,- per team. Na afloop zullen de winnaars onder het genot van een biertje en het 3 cheers de wisselbeker ontvangen.

Three cheers
Maikel Breukelman