Nieuws

Evenementen najaar 2018

Maikel & Luciano
29 augustus 2018

Hierbij een overzicht van de geplande evenementen in het najaar van 2018, over een kleine maand al het FIP open, medio oktober een herfstborrel en eind decemember het KLOTE toernooi.

FIP open, 24 september 2018
Graag vragen we andermaal uw aandacht voor het golftoernooi ‘Forward-In-Putje’, dit jaar georganiseerd door Henk Zeemering. Op ‘de Dommel’ in St. Michielsgestel zullen de golfers dit jaar neerstrijken om te strijden om de felbegeerde overwinning. Het aantal aanmeldingen is zeer positief, maar er zijn nog wel zeven plekken beschikbaar. Het zou fantastisch zijn als het maximale aantal aanmeldingen wordt gehaald, dus lijkt het je leuk om op 24-sept mee te doen, stuur dan een mail naar henk@zeemering.com.

Herfstborrel, 19 oktober 2018
Zoals in de vorige mail was aangekondigd, zou de locatie van de herfstborrel snel volgen. We zijn blij te melden dat de borrel van 19-okt as. plaatsvindt bij café ‘Kiebêrt’ te Amsterdam (Oud-Zuid, nabij het Olympisch stadion). We hebben hier een besloten ruimte gereserveerd, en het genootschap draagt een substantieel bedrag bij aan dit evenement. Derhalve kun je dit evenement eenvoudig omdopen tot het ‘Een blaadje van Boom – Herfstborrel’. Mochten jullie, net als wij, erg enthousiast zijn om een paar biertjes te drinken met mede-reünisten, kom dan in grote getalen naar de herfstborrel toe!


Adres: Marathonweg 2, 1076 TE Amsterdam

Klote-toernooi 21 december 2018
Na een meer dan geslaagde eerste editie, is het dit jaar tijd voor deel 2. We kunnen nu alvast melden dat we de beschikking hebben over twee aangrenzende speelvelden, dus voor die liefhebbers die vlak voor kerst zin hebben om met hun (oud-) bestuursgenoten, kinderen of wie dan ook een potje te ballen in de zaal: meld je aan! Dat kun je niet snel genoeg doen, omdat het aantal beschikbare plaatsen beperkt is. Zal titelverdediger WV-3, met veel Forward vedettes van weleer, wederom in staat zijn te schitteren in de zaal? De aanvang van het toernooi is om 19:03 uur!

Aanmelden kan door te mailen naar evenementen@gsavvforward.nl

Three cheers,
Maikel Breukelman & Luciano de Vries
Evenementen Genootschap Reünisten