Nieuws

Nieuwsbrief augustus '18

Maikel & Nick Breukelman
17 augustus 2018

Aan de leden van het Reünistengenootschap,
Het is alweer twee maanden geleden dat u voor het laatst een nieuwsbrief heeft ontvangen. Destijds lag deze fantastische zomer nog in het verschiet, en konden we niet bevroeden dat er een groot aantal records zou worden verbroken. Het was bij vlagen fantastisch vertoeven aan de ‘Costa del Holland’.
Op voetbalgebied is er natuurlijk ook van alles gebeurd. Er werd met grote geldbedragen gesmeten om de selecties te versterken. Chelsea betaalt tachtig miljoen euro voor een keeper waar menig Forwardiaan nog nooit van heeft gehoord. Ene Kepa, die bij Bilbao met de regelmaat van de klok een balletje wist te keren. Nee, doe mij dan maar Haring, die voor een pot bier alle ballen naast kijkt. En wat te denken van Wijnsma? Voor een pakkie peuken duikt hij met gevaar voor eigen leven naar de hoek.
Bij Forward is het ieder jaar weer afwachten hoe de transferzomer verloopt. Daar hangt de kracht van de selectie voor een deel samen met de kwaliteit van het lubben, de houdbaarheidsdatum van de Snickers op West End en het humeur van de ballotage commissie. Niet iedereen kan zomaar het katoenen Blauw & Wit aantrekken. Aangezien er veel vertrouwen is in bovenstaande Three aspecten,  rekenen we op een mooi seizoen voor F1. Succes mannen! Ook alle F-laag teams wensen we weer een mooi seizoen toe!

Lustrum van het Genootschap Reünisten der G.S.A.V.V. Forward
Een jaar na het Lustrum van ons aller Forward is ook het genootschap aan de beurt. In 1974 werd ze opgericht en een simpele rekensom leert ons dat het in 2019 tijd is voor het 9e lustrum. Om dit te vieren, is het bestuur voornemens een feestdag te organiseren waar jong en oud welkom is. Iets waar iedere reünist inclusief vrouw/partner/kinderen van harte voor zal worden uitgenodigd. Om te peilen of men zit te wachten op een dergelijk evenement, vragen we jou om antwoord te geven op onderstaande stelling:
Wanneer het reünistengenootschap een familie lustrum evenement organiseert, dan ben ik/is mijn gezin daar zeker bij!
JA/NEE?
Aan jou dus de vraag om hierop te reageren. Dit kan door te antwoorden op deze nieuwsbrief. Wilt u dit a.u.b. spoedig doen? Dan kunnen de (eventuele) voorbereidingen van start gaan.

Bommen Berend Toernooi
In de laatste nieuwsbrief stond vermeld dat het Bommen Berend Toernooi (na een afwezigheid van vijftien jaar) weer in Groningen zou plaatsvinden, en wel op 25 augustus. Het enthousiasme heeft helaas plaats moeten maken voor een teleurstelling, aangezien het niet is gelukt om een substantieel deelnemersveld bereid te krijgen naar Groningen af te reizen. Deze tegenslag betekent niet dat het toernooi van de kalender verdwijnt, maar er wordt wel gekeken of de gehanteerde aanpak de juiste is geweest. Om een dergelijke teleurstelling te voorkomen wordt er nu al gekeken naar de opzet voor volgende jaren.

FIP open
De volgende activiteit op de kalender, eentje die zeker wél door zal gaan, is het golftoernooi ‘Forward in Putje’. Een dag die garant staat voor plezier. Er heeft zich al een mooie hoeveelheid Forwardianen aangemeld, maar iedereen is nog altijd van harte welkom. Lijkt het je leuk om mee te doen? Aarzel niet, en meld je aan bij organisator Henk Zeemering. Je kunt hem bereiken door  te mailen naar henk@zeemering.com. Voor een schappelijk bedrag kun je 18 holes lopen op ‘de Dommel’ in Sint-Michielsgestel, met aansluitend een diner.

Bridgen
Veel activiteiten die in deze brief vermeld worden, sluiten naadloos aan bij wat een ieder verlangt van het genootschap: samen een activiteit plus een lekker pilsje om bij te praten, en nog een paar pilsjes om de vreugde naar een hoogtepunt te brengen. In dat kader is er altijd ruimte voor een uitbreiding van het aanbod van activiteiten. De liefde voor het bridgen is bij een groot aantal reünisten aanwezig. Het verleden heeft echter uitgewezen dat het niet altijd eenvoudig is om deze ‘bridgers’ met elkaar in contact te brengen. Het idee is dan ook om de Forward reünisten te verenigen om zodoende tegen een andere (ONEC) club een bridgewedstrijd te spelen. Spreekt dit plan je aan? Mail dan naar evenement@gsavvforward.nl.

Overig
Andere activiteiten die eraan zitten te komen, zijn de herfstborrel in Amsterdam en het ‘Kerst-Leert-Ons-Te-Excelleren (KLOTE) Zaalvoetbaltoernooi. Er zal meer informatie hierover komen in de volgende nieuwsbrief. De data die u met potlood in uw agenda kunt noteren, zijn 12-okt/19-okt (herfstborrel, definitieve datum volgt snel) en 21-dec (zaalvoetbal).  LET OP: De datum van het voetbaltoernooi is een week later dan in de vorige nieuwsbrief stond vermeld. Dit is verschoven omdat het speelschema voor de reguliere voetbalcompetitie t/m zondag 16-12 doorloopt. Het zou zonde zijn wanneer men de borrel voortijdig moet verlaten omdat er een dag later wederom gevoetbald moet worden.

Datum Wat Stad Locatie Contactpersoon
24-09-2018 FIP open Sint-Michielsgestel De Dommel Henk Zeemering - henk@zeemering.com
19-10-2018 Herfstborrel Amsterdam nog niet bekend Luciano de Vries - evenementen@gsavvforward.nl
21-12-2018 KLOTE-zaalvoetbaltoernooi Amsterdam Sporthallen-Zuid Maikel + Luciano - evenementen@gsavvforward.nl

Three Cheers,

Maikel Breukelman, Evenementen Genootschap
Nick Breukelman, Redactie Chaos