Nieuws

Forjaarsborrel

Luciano de Vries
19 februari 2018

Forjaarsborrel Forward in Amsterdam - cafe De Sluyswacht - 10 maart.

Na het grote succes van de eerste Borrel vorig jaar hebben wij besloten dat het tijd werd voor een herhaling. Zaterdag 10 maart is het dan ook zo ver. In een eigen zaaltje in een kroeg in het centrum van Amsterdam verwachten wij weer vele Forwardianen die voor een pilsje hun thuisnest verlaten. Niet alleen zal de borrel plaatsvinden, ook zal het huidige Lustrumbestuur zijn plannen en dagen uiteenzetten van het Lustrum dat grofweg dan een maand later begint. Bel dus alvast de kinderoppas of/en laat de vrouw thuis en leg alvast je eigen bedje klaar op de bank!! Tot 10 maart!!!

Meer informatie staat op de pagina Evenementen, daar kan je ook aangeven dat je er bij bent zodat al je maten weten waar je uithangt 10 maart.