Fotoalbum Reünisten

KLOTE toernooi 2020

Zaterdag 11 januari werd de tweede editie van het KLOTE toernooi gespeeld en het was een leuke middag! Het Forward bestuur was aanwezig, al had voorzitter Bruin zich vakkundig verslapen. Dat was ook niet zo gek, hij had namelijk heel mooi staan zuipen de avond ervoor.

Met in totaal negen teams was het gezellig druk in de Sporthal aan de Europaboulevard. Een voetbaltoernooi in het nieuwe jaar is zeker geen gek idee, vandaar dat de opkomst goed was. Tussendoor werd er daarom wel iets langer gewacht, maar met zulk mooi voetbal in de hal is dat natuurlijk helemaal geen straf. Mooi om te zien dat ook de mannen van het vlaggenschip uit de jaren 2000 hun kunsten zeker nog niet verleerd zijn! Vier teams bereikten de halve finales. Dit waren: ‘Bestuur Vos’, ‘WV 3’, ‘WV 7’ en ‘de Chaos’. Opmerkelijk was de strijd tussen WV 7 en WV 3. Vlak voor het einde van de speeltijd leidde WV 7 nog altijd met 0-1, maar daar was plots keeper van beroep Ruben Haring. Hij scoorde in de dying seconds de gelijkmaker, om in de strafschoppenreeks een penalty te keren. In de finale lukte het hem niet om op te staan. (letterlijk en figuurlijk)

In de eindstrijd was de Chaos na pingels te sterk voor titelverdediger WV 3. Good old ‘Kokkie’ (Niek Kokhuis) liet zich, ondanks een schat aan ervaring, de kaas van het brood eten. Ook de andere WV 3’ers, die in de volksmond beter bekend staan als de ‘Louter Winnaars’, zullen nog even in de spiegel hebben gekeken voor het slapen gaan. Een veelvoud aan opgelegde kansen bleek in de finale niet aan hen besteed.

Voor volgend jaar is alvast een reservering gemaakt voor ‘Sporthallen Zuid’, zodat we dan wel de beschikking hebben over twee speelvelden. Dan zal het toernooi wederom na de jaarwisseling plaatsvinden, en wel op 9 januari. De organisatie bedankt iedereen voor hun inzet en de sportiviteit, en hopelijk tot volgend jaar!