Blog

Forward Kampioen

R.J.L.M. Heerkens Thijssen
08 mei 2014
AlgemeenKampioenschap

Vanmiddag was ik samen met Rembrandt jr. getuige van de uitwedstrijd van Forward 1 tegen ZFC Zuidlaren (Dr.) ... altijd lastig... Om 14:00 uur werd er tegen ZFC (en dan nu maar meteen de huiskamervraag: waar staat de afkorting ZFC voor?... Onder de winnende oplossingen wordt een verrassende prijs verloot...) onder een strak blauwe hemel afgetrapt voor wat, met nog twee wedstrijden te spelen en 6 punten vóór, wellicht de kampioenswedstrijd voor Forward zou kunnen worden.

De start was superieur: na 1 minuut 0-1, na 3 minuten 0-2 en in de 12e minuut 0-3: Forward zat op rozen! De pauze werd vervolgens bereikt met de stand van 0-5. Na de rust liep Forward uit tot 0-7, liet daarna de touwtjes wat vieren en de thuisclub op 3-7 komen, en finishte vervolgens op 3-8 en is daarmee KAMPIOEN van de 3e klasse Noord en promoveert rechtstreeks naar de 2e klasse!

(Helaas) opvallend was, dat er bij deze kampioenswedstrijd - voor Forward begrippen - buitengewoon weinig Forward reünisten aanwezig waren, t.w. Stavast en ondergetekende. Shame! Allen die deze mijlpaal in de Forward historie en de unieke sfeer van deze wedstrijd niet van nabij hebben meegemaakt, hebben écht iets gemist!...

Three cheers voor Forward 1!

Rembrandt J.L.M. Heerkens Thijssen

Sponsoren

BultenSporthuis Winsum