Genootschap Reünisten G.S.A.V.V. Forward

Bruisend in het studentenleven en voetballen bij de GSAVV Forward. Mooier kan het niet! Helaas komt er een moment dat er afscheid genomen moet worden. Troost je, afscheid nemen van de GSAVV Forward hoeft NOOIT. In tegenstelling tot alle andere (studenten) subverenigingen bestaat er namelijk het Genootschap Reünisten GSAVV Forward. Het genootschap is reeds in 1974 opgericht en telt momenteel ongeveer 400 leden. Vanaf 1984 krijgt de uitstraling van het genootschap nog meer allure wanneer het eerste nummer van de Charismatische Oude Schoen, kortweg Chaos genoemd, verschijnt. Inmiddels noteren we jaargang 35, is nummer 100 gedrukt en de huidige oplage van 750 stuks verschijnt in meer dan 20 landen zeker tweemaal per jaar. Ook is er de Business club of GSAVV Forward op LinkedIn.

Lid zijn van het Genootschap Reünisten GSAVV Forward biedt natuurlijk heel veel voordelen. Naast dat je natuurlijk op de hoogte blijft van de ontwikkelingen van Forward, ontvang je tweemaal per jaar de Chaos, uitnodigingen voor de nieuwjaarsborrel, Dies, het Lustrum en andere actuele gebeurtenissen. Voetballen is en blijft natuurlijk het belangrijkste. Deelname aan reünisten toernooien (Bommen Berend Toernooi, ONEC) is vanzelfsprekend mogelijk, zowel individueel als met je voormalig Forward team. Recente evenementen laten zien dat hier grote belangstelling voor is.

Lid worden kan zeer eenvoudig. Het enige dat je moet doen is je naam en vooral het juiste post- en emailadres doorgeven aan de huidige secretaris of via het formulier "Reünist worden" wat je vindt in het menu rechtsboven.
In het jaar van afscheid van de GSAVV Forward wordt je gratis lid. Daarna voor slechts 25, = euro per jaar. Het is vanzelfsprekend dat een ieder die de GSAVV Forward een warm hart toedraagt lid moet worden van het Genootschap Reünisten. Het succes van het 100 jarig bestaan is daar een voorbeeld van, evenals de uitgave van het prachtige boek "Forward een eeuw geboekt" en de onlangs verschenen Chaos nr.100!. Laten wij er met zijn allen voor zorgen dat ook komende evenementen een geweldig feest worden met de aanwezigheid van veel (jonge) reünisten!