Blog

Waarde Forwardianen week 37

Sander Ossenkoppele
15 september 2014

De allereerste competitiewedstrijden zijn afgelopen zondag gespeeld en de tweede oude schoen is bij deze een feit. Het vlaggenschip moest helemaal naar Grou toe om daar haar eerste pot in de tweede klasse van het seizoen 2014/2015 te spelen, GAVC stond op de planning. De eerste helft ging redelijk gelijk op maar in de tweede helft moest F1 haar meerdere erkennen in de Grousters. Ons vlaggenschip verloor uiteindelijk met 4-0, een ietwat geflatteerde uitslag.  Zijn daar redenen voor? Heeft de uiteindelijke das Kut eigen doelpunten gemaakt? Nee, het schort namelijk aan de gezondheid van de mannen van F1.  Momenteel zitten negen spelers in de ziekenboeg bij Forwardfysiotherapeut Rutger, een erg jammerlijke zaak.  We hopen dat het herstel vlot en dat de mannen op een eerlijke manier kunnen laten zien wat zij waard zijn in de tweede klasse.

Afgelopen zaterdag stond in het teken van de Forwardianen op leeftijd, er was namelijk een ONEC-Veteranen toernooi, voor de mensen die niet weten wat dit inhoudt; ONEC is een vereniging van 22 Voetbalclubs die Om en Nabij de Eeuw zijn op gericht. Zo waren met ons onder andere A.S.C., S.V. Kampong en Sparta uitgenodigd op het sportpark bij de Koninklijke HFC. Onder leiding van Forwardfenomenen Frans van Bakelen en Henk Uildriks werd er een uitstekend toernooi gespeeld door de veteranen van onze GSAVV. Om de winst deden we niet mee, maar wat was het gezellig.

De eerste three trainingen voor Flaag zitten er ook alweer op. Onder leiding Dirick Jan van Strien en Rinie Jurna zijn de eerste zomerkilootjes er alweer af. Deze week zal er ook gewoon weer op ONS HOOFDVELD getraind gaan worden! Het nieuwe kunstgras ligt er heerlijk bij, dus daar mag dan ook zeker goed gebruik  van gemaakt worden. Nogmaals, de trainingstijden.

 

Flaag Trainingen:
Woensdag:         16:30 – 18:00
Donderdag:       17:00 – 18:30
Vrijdag:                               17:00 – 18:30

Bestuur de Vries is  vanuit Spanje teruggevlogen en nodigt alle leden uit om op vrijdag 10 Oktober 2014 de algemene ledenvergadering bij te wonen. Heb jij nog mooie moties, goede ideeën of kritische noten? Kom naar de ALV! Deze avond zal op de kroeg plaatsvinden waarbij er stemming gaat plaatsvinden met betrekking tot de overdracht van het bestuur. Uiteraard is deze gelegenheid Jas/Forwarddas.

Forward is een vereniging met tradities, zo is het ook de traditie dat elk jaar de nieuwste aanwinsten een eerstejaarsdag lopen. Deze dag gaat gepaard met voetbal, mooie verhalen en uiteindelijk is het idee om je eigen Forwarddas te verdienen. Dit jaar zal de eerstejaarsdag plaatsvinden op zaterdag 18 oktober 2014. Heb jij je das dus nog niet verdiend? (Ook al ben je vierdejaars Forwardiaan!) Schrijf je dan bij de secretaris in voor de eerstejaarsdag en zorg ervoor dat ook jij kan rondlopen met die prachtige das!

Heb jij met je team nog vragen met betrekking tot spelerspassen, shirts, sokken, inschrijvingen of iets anders? Neem contact met ons op zodat de start van het seizoen zo vlekkeloos mogelijk verloopt!

Three Cheers,

Sander Ossenkoppele
Voorgesteld Voorzitter GSAVV Forward 2014/2015

Sponsoren

Sporthuis WinsumWECRUITMENTPitchers Bardorstbavaria